Destinationen har stängt för säsongen. Strax innan säsongen startar igen kommer sidan att uppdateras med information om utflykter, träfftider m.m.

Sol och bad

Golden Sands

Stranden i Golden Sands är omkring fyra kilometer lång och har mjuk, gyllengul sand. Den är bred och har rader av solstolar, volleybollplaner och salustånd. I stånden kan man köpa både mat och dryck. Längs strandpromenaden finns också bra restauranger och mindre caféer. På stranden finns möjlighet att utöva vattensporter som paragliding, vattenskidor, vattencykel och omvänd bungyjump, där man skjuts upp i luften. Längs stranden finns också aktiviteter för barn som trampoliner och små båtar.

 

Albena

Den inbjudande sandstranden i Albena är sex kilometer lång och upp till 100 meter bred på sina ställen. Här finns gott om plats och stämningen är vilsam och skön. Det är långgrunt och vattnet är kristallklart. Vings gäster har tillgång till gratis solstolar och parasoll på stranden mot uppvisande av hotellets rumsnyckel om man bor i Albena (2 solstolar och 1 parasoll per rumsnyckel). Längs stranden löper en bilfri strandpromenad där man kan äta, dricka, köpa frukt, glass och annat gott att äta. Här finns även de vanliga vattensporterna som paragliding, vattencykel, vattenskoter och segling att prova på.

 

Balchik

Balchik kan inte skryta med världens bästa stränder, men inne i Balchik finns två mindre stränder. Den äldre, men större stranden, ligger till vänster om Balchiks sjöstation vid Hotel Helios. Den nya, men mindre och renare stranden, ligger vid Plaza na Dvoretsa strax väster om Dvata Petela vid strandpromenaden. Precis vid vårt barnvänliga hotell White Lagoon Beach finns också en sandstrand.

 

Sunny Beach

Den sju kilometer långa stranden i Sunny Beach anses vara en av de bästa stränderna runt Svarta havet. Stranden är långgrund och barnvänlig och har mjuk, finkornig sand. Här finns mängder med restauranger och caféer samt ett stort utbud av vattensporter. Stranden i Sunny Beach är bland de längsta på Svartahavskusten. Stranden är mycket välskött med goda faciliteter och gott om aktiviteter. Det finns ett bra utbud av vattensporter, som uthyrning av vattenskoter, paddelbåt och paragliding. Solstolar finns att hyra på stranden, men det går även bra att njuta av stranden utan att hyra en solstol. Längs strandpromenaden och ibland även ute på själva stranden finns caféer och barer.

 

Nessebar

I nya Nessebar finns en härlig, bred och långgrund strand med finkornig sand, perfekt för lata dagar. På stranden finns solstolar och parasoll att hyra och faciliteter som vattensporter och restauranger. I Gamla Nessebar finns ett fåtal mindre badvikar med en lugnare atmosfär. En kort bussresa bort ligger Bulgariens största turistresmål Sunny Beach med Svarta havets kanske vackraste och mest populära strand.